Találd meg azt a munkát, amivel helyfüggetlenné válhatsz!

Az Útválasztó program személyre szólóan segít abban, hogy megtaláld, mi az a remote munka, amivel szabadon tudsz pénzt keresni online, akár digitiális nomád lennél, akár csak szeretnél egy szabadabb életet. 

1. Videós tananyagok és munkafüzetek

A videós leckék segítségével megszerezheted a tudást arról, hogy milyen online munka lehetőségek vannak (a Google-ben megtalálható 10 opció mellett), és mire van szükséged ehhez. 

2. Üzleti személyiség és karrier tesztek

A Személyiség Tesztek, a Képességek és a Technikai Tudás Felmérő segítségével jobban megismerheted saját igényeidet és képességeidet, hogy megtaláld a neked való remote munkát.

3. Választható egyéni kiértékelő
konzultáció

Ha szeretnéd, a 30 perces kiértékelő konzultáció során lehetőséged lesz személyesen megbeszélni Borival, hogy merre indulj tovább az úton a hozzád passzoló helyfüggetlen munka felé.

Ismerd meg az Útválasztó programot. 

Ha szeretnél többet tudni a kurzusról, nézd meg az Infóest felvételét.

Egy program, hogy megtaláld a hozzád passzoló helyfüggetlen munka lehetőségeket

Hiszünk abban, hogy minden embernek joga van ahhoz, hogy eldönthesse, hol és mikor dolgozik. Éppen ezért dolgozunk azon, hogy megmutassuk neked, Te hogyan érheted el ezt a szabadságot és rugalmasságot az életedben.

A programmal végre megkaphatod azt a segítséget, amire szükséged van ahhoz, hogy megtaláld a hozzád passzoló online munka lehetőségeket.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

We go remote

Kinek való ez a kurzus? 

Karrierváltóknak

Ha valami mást szeretnél csinálni, de nem tudod, hogy mi lenne az, csak az a lényeg, hogy szabad legyél, segítünk felfedezni azokat az alternatívákat és lehetőségeket, amelyek segítségével a saját utadat járhatod.

Diákoknak, akik nem tudják merre tovább

Már egyre többen érzik, hogy az egyetem nem ad olyan felkészítést a munka világára, mint amit ígérnek nekünk. A módszerek és a tananyag is egy letűnt világot ábrázolnak. Ha valós tudás érdekel, és nem a diploma, itt a helyed.

Kiégett szakembereknek

Ha már évek óta ugyanazt a munkát végzed, és úgy érzed, hogy a lelkesedésed és motivációd fokozatosan elveszett, nézzük meg, hogyan találhatsz új értelmet és szenvedélyt a munkádban, és hogyan léphetsz át egy olyan pályára, amely valóban inspirál és boldoggá tesz.

Készen állsz a váltásra? 

Legyél helyfüggetlen, akár digitális nomád már 2025-ben. 

we go remote - útválasztó

Mit tartalmaz az Útválasztó program? 

Mindset - Mihez kell diploma?

Ismerd meg, mi szükséges ahhoz, hogy sikeresen találj magadnak remote munka lehetőségeket. Ez nagyon gyakran nem egy papír. 😉

Szakmai Én Tesztek

Segítünk felmérni, hogy milyen képességeid, személyiségjegyeid és technikai tudásod van már most. Így jobb rálátást kapsz, hogy milyen helyfüggetlen munka lenne számodra ideális.

Remote Roadmap

Ismerd meg, milyen lehetőségek vannak arra - a klasszikus alkalmazotti home office munka vagy távmunka mellett, hogy helyfüggetlenül, rugalmasan élhess és dolgozhass.

Online Karrier Modul

A mindenki által ismert home office munka lehetőségen kívül még többszáz távmunka opciót találsz a kurzusban. Ezek közül megismerhetsz olyan online munkákat is, amihez nem kell túl sok extra tudás, akár azonnal tudsz vele online pénzt keresni, és olyanokat is, amikhez kell további képzéseket végezned.

Online Vállalkozói Modellek

Ha nem egy home office állás az, amire vágysz, ismerd meg azokat a lehetőségeket, amikkel vállalkozóként, vagy szabadúszóként tudsz szabadon online pénzt keresni. Hozz létre egy online vállalkozást a már meglévő készségeidből, tudásodból.

Választható - 30 Perces Kiértékelő Konzultáció(k)

Kapj személyre szabott tanácsokat és útmutatást az új remote munkád kialakításához.

legyél te is helyfüggetlen!

Neked való az Útválasztó program

Neked való ha, 

  • Nem akarod helyhez kötötten élni az életed.
  • Kellene egy online munka, de nem tudod, hogy merre indulj el.
  • Keresed a helyfüggetlen vállalkozás ötleted.
  • Stabil bevételi forrást szeretnél szabadon.
  • Szeretnéd megtalálni, mi az az online munka, ami tényleg érdekel és neked való.
  • Minden vágyad, hogy munka mellett utazz is, és kipróbálnád a digitális nomád életvitelt.
  • Nem ugyanannál a cégnél akarod végigdolgozni az életedet.
  • Vágysz egy remote munkára, rugalmas időbeosztásra és szeretnéd megspórolni azt az időt és pénzt, amit a munkába járásra fordítasz. 

Nem neked ajánlom, ha

  • Már van egy vállalkozásod, ami helyfüggetlen.
  • Tudod, hogy milyen vállalkozást indítanál.
  • Helyhez kötött vállalkozást szeretnél.
  • Kész megoldásokat szeretnél.

Csak 3 napig elérhető!

Legnépszerűbb

SOLO

  • Videó kurzusok
  • Személyiség tesztek és felmérők
  • Kiértékelő Notion feladatlap
  • 3 hónapos határidő a kurzus elérésére - a halogatás ellen

99

GO

  • Videó kurzusok
  • Személyiség tesztek és felmérők
  • Kiértékelő Notion feladatlap
  • 3 hónapos határidő a kurzus elérésére - a halogatás ellen
  • 30 perces Személyes konzultáció

149

PRO

  • Videó kurzusok
  • Személyiség tesztek és felmérők
  • Kiértékelő Notion feladatlap
  • 3 hónapos határidő a kurzus elérésére - a halogatás ellen
  • Hosszabb távú mentorálással
  • 3x30 perces Személyes konzultáció

449

Gyakran ismételt kérdések

Az Útválasztóval találok magamnak home office állás lehetőséget?

Az Útválasztó kurzus abban segít neked, hogy megtaláld, mi az a távmunka, amire te most könnyedén és biztonságosan tudsz váltani. Sorra veszi azokat a képességeket és érdeklődéseket, amikkel már rendelkezel és segít belőni az irányt. 

Ez egy tanfolyam, vagy online munka lehetőség?

Ez egy olyan tanfolyam, ahol azt derítjük ki, hogy melyik helyfüggetlen munka menne neked a legjobban és hogy hogyan tudsz elindulni vele. Konkrét munkát nem biztosítunk, abban segíthetünk, hogy milyen online felületeken tudsz keresni projekteket.

Mit tartalmaz a kurzus?

Videós leckéket arról, hogy milyen lehetőségeid vannak a remote munka világában elhelyezkedni. Többszáz olyan opciót találsz benne, ami a klasszikus home office munka. Emellett pedig rálátást kaphatsz arra is, hogy milyen más lehetőséged van még az alkalmazotti léten kívül az online pénzkeresés -re. (szabadúszó, vállalkozó, vagy befetkető).

Teszteket, amik segítenek felmérni, hogy milyen a személyiséged, az érdeklődésed és milyen technikai tudással rendelkezel. Így könnyebben megtaláldhatod, mi az az online munka, ami neked megfelel.

Feladatlapokat, aminek kitöltésével kapsz egy átfogó képet arról, hogy merre indulj tovább.

Választható személyes konzultációval is, ahol 30 percben kapsz személyes mentorálást Boritól, aki már 10+ éve dolgozik helyfüggetlentül, szóval tudja, mi az a digitális nomád munka. 🙂

Milyen előzetes tudás szükséges?

Az Útválasztó program magyar nyelvű, így nem kell hozzá angolul beszélned. Videós leckékből és online kitölthető feladatlapokból, tesztekből áll. Minimális számítógép és internet használat ismerete azért kell, felhasználó szinten maximum. 🙂

Lehet-e meglévő munka mellett csinálni a programot?

Igen. Az Útválasztó videós leckéit és feladatait rugalmasan a saját tempódban tudod csinálni, amikor neked van időd rá. Érdemes azonban vásárlás után meg is csinálni, mert csak 3 hónapig elérhető a program. (Ez az idő hosszabbítható, ha csatlakozol az online közösségünkhöz. Amíg tag vagy, bármeddig el tudod végezni a kurzust.)

Külföldről elérhető az Útválasztó program?

Igen. Az Útválasztó egy magyar nyelvű online program, ami bárhonnan elérhető. Nem igényel személyes részvételt, bárhol élsz a világban, el tudod végezni a programot.

Ad nekem a kurzus szakmai tudást?

Nem. Az Útválasztó egy iránymutató, hogy a sok közül melyik online munka illik leginkább a személyiségedhez, de a szakmába nem tud elmélyíteni. Ehhez neked kell a speciális kurzusokat megtalálnod és elvégezned.

Szia, Vigh Bori vagyok

2005-ben kezdtem el egy multinál dolgozni social media managerként, amit 10 évvel később már szabadúszóként folytattam. Így kezdtem a digitális nomád életvitelt. Időközben a blogom az ország egyik legnagyobb utazós-oldalává nőtte ki magát, négy évig pedig a világ legnagyobb digitális nomád konferenciájának az egyik főszervezője voltam. Jelenleg több egyéb vállalkozás mellett, másoknak segítek - bullshit mentesen-  kialakítani egy olyan életet, amit valóban a sajátjuknak éreznek.