A Te sztorid:

tervezéstől posztolásig TikTok workshop

Előadó: Bóta Évi

Október 13. (Péntek) 15:00-16:30

Y-project tagoknak ingyenes

havi WORKSHOP

A te sztorid - TikTok Workshop

Előadó: Bóta Évi

(Ételfotós & Food Stylist)

Miért érdemes TikTokozni?


  • A TikTok hátborzongatóan izgalmas algoritmusának köszönhetően nem kell milliós követőtábor ahhoz, hogy eredményeket érj el.
  • Az organikus elérésre már szinte jóleső nosztalgiával gondolunk. De nem a Tiktokon! Ez a platform még az elérések aranykorát éli, és táncolni sem kell hozzá. 🙂
  • A TikTokon jelenleg 2 millió magyar felhasználó van, szóval van rá esély, hogy az iparágadban te leszel az első!
  • Az előrejelzések szerint a TikTok 2026-ra megelőzni népszerűségben a Facebookot. Ugye milyen jó lenne időben elkezdeni?

Miről lesz szó?

Miben más a TikTok, mint a többi social media platform, hogyan működik az algoritmus

Az app használata:

beállítások, funkciók,

life-hackek

Alapfogalmak:
duett, foryou, hashtagek, stb...

Storytelling: hogyan építsd fel a videót a tervezéstől a posztolásig

Kamera-para leküzdése introvertáltaknak

Extra appok, amik megkönnyítik a videós életed

Bóta Évi

"Több, mint 10 éve foglalkozom vizuális történetmeséléssel. Három évet töltöttem óceánjáró hajón fotósként, aztán beszippantott a gasztronómia csodálatos világa és ételfotós lettem. Set stylistként dolgoztam Náray Tamás Viva Espana c. szakácskönyvén, ami elnyerte a Gourmand Awards (a szakácskönyvek Oscarja) legjobb mediterrán könyv díját, és Gáspár Beával a Bea Konyhája c. sorozaton. Számtalan gasztro márkának gyártottam fotós és videós tartalmat (Herz, Président, Szamos Marcipán), de még mindig libabőrös leszek egy tökéletesen lecsöppenő tojássárgájától! :)

A TikTokot 2018-ban töltöttem le, mikor még Musical.ly néven futott, és tényleg csak tinik táncoltak rajta. Azóta követem a fejlődését, és gyártok rendszeresen tartalmat, már ügyfelek számára is. A személyes TikTok oldalamon 3 szenvedélyemet ötvözöm, a fotózást, a gasztronómiát és az utazást. A legnézettebb videóm elérte az 1 millió megtekintést, és egészen az RTL-ig repített, ahol a Fókuszban meséltem a house sittingről."

25.00€

A te sztorid - tiktok workshop

Október 13. (péntek) 15:00-16:30

  • 1,5 órás interaktív workshop
  • bármikor visszanézhető felvétel
  • gyakorlatias tudás a TikTok működéséről
y-project

Y-project tagság

Szia, Bori vagyok

2005-ben kezdtem el egy multinál dolgozni social media managerként, amit 10 évvel később már szabadúszóként folytattam. Így kezdtem a digitális nomád életvitelt. Időközben a blogom az ország egyik legnagyobb utazós-oldalává nőtte ki magát, négy évig pedig a világ legnagyobb digitális nomád konferenciájának az egyik főszervezője voltam. Jelenleg több egyéb vállalkozás mellett, másoknak segítek - bullshit mentesen-  kialakítani egy olyan életet, amit valóban a sajátjuknak éreznek.