Digitális Nomád WS helyfüggetlen élet

Ma már sokan megtanultunk otthonról dolgozni. Na de mi van akkor, ha az otthon mindig változik? Két alkalommal találkozunk, két különböző tematikával, ahhoz, hogy el tudj indulni, és idén már ne kelljen a telet itthon töltened.

 

Digitális Nomád WS Helyfüggetlen munka

Stabil bevétel nélkül soha senkinek nem ajánlom, hogy elinduljon. Ezért kezdjük ezzel. Figyelem, ez nem egy gazdagodj meg gyorsan kurzus, lehet, hogy fél- egy évbe is beletelik, hogy stabil bevételt termelj magadnak. Erről lesz szó 2 és fél órában.

Találj egyensúlyt egészséges rutinok által

Hosszú idő kellett ahhoz, hogy én is megértsem, miért az egyik legfontosabb az, ha az embernek van egy egészséges rutinja. Évek alatt dolgoztam ki azt a módszert, ami valóban fenntartható számomra, és neked is az lesz. Ez a kurzus napi feladatokat ad neked. Azt javaslom, hogy minden reggel nézz meg egy részt, és ne ömlesztve. Így már egyből haladni fogsz egy szép rutin megtalálásával.

8 Lecke

Folyamat

Még nincs elindítva

Jövőtervezés és Személyes célok

Ha a világ minden ideje és pénze a tied lenne, akkor hogyan nézne ki a napod? Kivel töltenéd szívesen? Mit sportolnál? Hol élnél és mivel foglalkoznál? Milyen lenne az ideális élet számodra? Rengeteg embertől kérdeztem meg ezt a kérdés az elmúlt 10 évben, és arra kellet rájönnöm, hogy sokan nem foglalkozunk azzal, hogy tudatosan tervezzük meg a jövőnket, még pedig úgy, ahogy azt mi valójában akarjuk.

8 Lecke

Folyamat

Még nincs elindítva

Hatékony kivitelezés: Hogyan legyenek az álmokból célok?

Mi a különbség álmok és célok között? Az álom megvalósul, a célokat elérem. Az utóbbihoz már nekem is van közöm! Én is benne vagyok. Ha már egészen pontosan tudod, hogy milyen álmaid vannak, de valamiért a bakancslistád még mindig egy fiók mélyén csücsül, akkor neked szól ez a kurzus.

5 Lecke

Folyamat

Még nincs elindítva
Pen