Találj egyensúlyt egészséges rutinok által

Hosszú idő kellett ahhoz, hogy én is megértsem, miért az egyik legfontosabb az, ha az embernek van egy egészséges rutinja. Évek alatt dolgoztam ki azt a módszert, ami valóban fenntartható számomra, és neked is az lesz. Ez a kurzus napi feladatokat ad neked. Azt javaslom, hogy minden reggel nézz meg egy részt, és ne ömlesztve. Így már egyből haladni fogsz egy szép rutin megtalálásával.

8 Lecke

Folyamat

Még nincs elindítva

Jövőtervezés és Személyes célok

Ha a világ minden ideje és pénze a tied lenne, akkor hogyan nézne ki a napod? Kivel töltenéd szívesen? Mit sportolnál? Hol élnél és mivel foglalkoznál? Milyen lenne az ideális élet számodra? Rengeteg embertől kérdeztem meg ezt a kérdés az elmúlt 10 évben, és arra kellet rájönnöm, hogy sokan nem foglalkozunk azzal, hogy tudatosan tervezzük meg a jövőnket, még pedig úgy, ahogy azt mi valójában akarjuk.

8 Lecke

Folyamat

Még nincs elindítva

Hatékony kivitelezés: Hogyan legyenek az álmokból célok?

Mi a különbség álmok és célok között? Az álom megvalósul, a célokat elérem. Az utóbbihoz már nekem is van közöm! Én is benne vagyok. Ha már egészen pontosan tudod, hogy milyen álmaid vannak, de valamiért a bakancslistád még mindig egy fiók mélyén csücsül, akkor neked szól ez a kurzus.

5 Lecke

Folyamat

Még nincs elindítva
Pen