heti hírlevél ?

Sokan a backpacker.hu blogomon keresztül ismertek meg és még mindig imádok írni. Annyi, hogy mostanában más módon osztom meg a személyes történeteimet, egy szűkebb közönségnek szánt hírlevélben.

Ha te is kíváncsi vagy, csatlakozz!

Mutatok párat az idei sztorikból

Érzelmi hullámvasútak

"Egyszer majdnem üvöltve sírtam, utána nevettem, aztán rájöttem, hogy talán igazuk volt a tanároknak, és pihenni kellene. Szóltam a szuper csapatomnak, hogy ha lehet, most ne keressenek; és elmentem túrázni egy vízeséshez."

megunhatatlan naplementék

"És ami a legjobb, hogy a hely, amit megtaláltam, Koh Phangan azért olyan jó, mert telis tele van olyan emberekkel, akik felteszik a kérdést: hogyan lehet máshogy élni, dolgozni, kapcsolódni és alkotni. "


külső, belső utazások

"Nem volt cipő a lábamon december hatodika óta, és lehet benne valami, hogy egészséges a talpunkkal érinteni a földet. Mindemellett pedig, rengeteg szeretet vett körbe az elmúlt időszakban, de legfőképp saját magammal lettem - eddig még nem látott szinten- jóban."

izgalmas kalandok

"Ahogy szálltunk le Ománba, bejelentették, hogy ramadán hónapja alatt tilos enni és inni nyilvános helyeken. Így lett, hogy bár sikerült vennem egy szendvicset, végül a lépcső alatt bujkálva ettem azt meg."

Miért jó még?

Van egy ajánló rész a történetek után, ahol megosztok mindent veled, ami felkelti a figyelmemet, mindezt bullshit mentesen. Legyen az podcast, könyv, zene, kurzus vagy akár egyedi ajánlat.

0. napos jelentkezés

A hírlevél feliratkozóim az elsők, akik értesülnek az újdonságaimról, mint például a kurzusok, tagság, podcast. Hoppsz 🙂

Csak a legjobbat

Kizárólag minőséget ajánlok. Olyan zenét, szakértőket és ismereteket, amiket én is szívesen fogyasztok.

Visszajelzés

Rendszeresen kérem az olvasóim visszajelzését, hogy miről hallanátok, mert itt két irányú a kommunikáció.
Neked lenne témád?

Ingyenes heti hírlevél 

Szeretnél tőlem kapni egy heti hírlevelet?  Kis rövid szösszenetek mindenről, amit a héten érdekesnek találtam. Lehet az könyv, film, podcast vagy egyszerűen egy gondolat, amivel találkoztam. 

Ezt mondják azok, akik már feliratkoztak

Itt vagyok, mert inspiráló, rövid és velős, ÉS beach-szagú:))

Dóra

Nem hogy nem iratkoztam le, de mindig nagy szeretettel olvasom a hírleveled!

orsi