Dolgozz te is helyfüggetlenül,

SZABADON

Ha érdekel, hogyan tudsz könnyedén, helyfüggetlenül dolgozni, milyen lehetőségeid vannak, nézd meg az ingyenes Helyfüggetlen Munka Masterclass-t.

A szabadság az új bőség

Hiszek abban, hogy minden embernek joga van ahhoz, hogy eldönthesse,

hol és mikor dolgozik. 

Ha unod a 9-től 5-ig tartó mókuskereket

Ha valami mást szeretnél csinálni, de nem tudod, hogy mi lenne az, csak az a lényeg, hogy szabadabb legyél, fedezz fel új alternatívákat és lehetőségeket, amelyek segítségével a saját utadat járhatod.

Ha már holnap világgá mennél

Ha szeretnél digitális nomádként élni és utazni, mindenképpen szükséged van stabil bevételre, mielőtt elindulsz. Ismerd meg, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy helyfüggetlenül keress pénzt.

Ha csak simán otthonról dolgoznál

A helyfüggetlen munka nem csupán az utazást teszi lehetővé. Ha számodra az a fontos, hogy rugalmasan, a te időbeosztásod szerint dolgozz, a saját otthonod kényelméből, vagy a kedvenc kávézódban, a remote munka erre is teret ad. 

ismerd meg, milyen lehetőségeid vannak, hogy helyfüggetlenül dolgozhass

Iratkozz fel, és már küldjük is a linket, ahol meg tudod nézni az ingyenes masterclass videóit. 🙂

Szia, Vigh Bori vagyok

2005-ben kezdtem el egy multinál dolgozni social media managerként, amit 10 évvel később már szabadúszóként folytattam. Így kezdtem a digitális nomád életvitelt. Időközben a blogom az ország egyik legnagyobb utazós-oldalává nőtte ki magát, négy évig pedig a világ legnagyobb digitális nomád konferenciájának az egyik főszervezője voltam. Jelenleg több egyéb vállalkozás mellett, másoknak segítek - bullshit mentesen-  kialakítani egy olyan életet, amit valóban a sajátjuknak éreznek.