Life ReDesign
Video

LRD 2. rész: Jövőtervezés és Személyes célok

8 Leckék

Erről a kurzusról

Ha a világ minden ideje és pénze a tiéd lenne, akkor hogyan nézne ki a napod? Kivel töltenéd szívesen? Mit sportolnál? Hol élnél és mivel foglalkoznál? Milyen lenne az ideális élet számodra? Rengeteg embertől kérdeztem meg ezt a kérdést az elmúlt 10 évben, és arra kellett rájönnöm, hogy sokan nem foglalkozunk azzal, hogy tudatosan tervezzük meg a jövőnket, még pedig úgy, ahogy azt mi valójában akarjuk.

Tovább

Mit tartalmaz ez a kurzus?

Prémium Kurzus

Hogyan használd ezt a kurzust?

Ebben a leckében átvesszük, hogyan kell majd haladni ezzel a kurzussal.  Találj rá időt, hogy megnézd a kurzusokat, és csináljuk együtt a feladatokat. Ezer jó zenét hoztam nektek:) 

Prémium Kurzus

Az élet kereke

Nézzünk rá, hogy mi az, ami jelenleg fontos az életünkben, és mi az amit szeretnénk esetleg helyette. Az élet kereke egy csodálatos, és egyszerű eszköz, ami ennek a megállapításában segít. 

Prémium Kurzus

Reality Check - pénzügyek

A legtöbb álom és személyes cél már ott elveszik, hogy az emberek azt mondják, nincs rá pénzük. Nyilván ezt a kérdést sok oldalról lehet megközelíteni. Mi onnan nézzük meg, hogy körbenézünk a saját portánkon. Mennyi van, honnan jön, és legfontosabb: hova az ördögbe megy? 
Prémium Kurzus

Reality Check : Idő audit

A pénz után a második legnagyobb hátráltató tényező a "nincs rá időm". Tony Robbins tanításai alapján megnézzük, hogy "hol van a bika szeme", vagyis, mi is az, ami igazán fontos, és mire megy el az időnk helyette. 

Prémium Kurzus

Hiedelmek és Félelmek

A Hiedelmek és Félelmek leckében megnézzük, hogy mi is az, ami valós félelem, és mi az, amit valahogy elkönyvelünk igazságnak, pedig nem az. Mik azok a hiedelmek, amiket tévesen félelemként élünk meg. Öveket bekapcsolni: komoly felismerések jönnek!

Prémium Kurzus

Bakancslista Workshop

És íme a várva várt Bakancslista Workshop! Ez az egyik leghosszabb lecke az összes közül, szóval szánj rá rendesen időt. Ne ülj neki úgy, hogy nem tudod végigcsinálni, hiszen a flow élmény jól meg tudja segíteni az álmodozást. Szerintem élvezni fogod:) 
Prémium Kurzus

A helyes önbizalom

Megvannak a személyes célok, szuper! De miért vagyok benne biztos, hogy el is fogod érni? Hoztam egy bizonyítékot, hogy már most sokkal többre vagy képes, mint amit gondolsz magadról. 

Prémium Kurzus

Záró gondolatok

Pen