Life ReDesign
Video

LRD 1.rész: Találj egyensúlyt egészséges rutinok által

8 Leckék

Erről a kurzusról

Hosszú idő kellett ahhoz, hogy én is megértsem, miért az egyik legfontosabb az, ha az embernek van egy egészséges rutinja. Évek alatt dolgoztam ki azt a módszert, ami valóban fenntartható számomra, és neked is az lesz. 

Tovább

Mit tartalmaz ez a kurzus?

Prémium Kurzus

Hogyan használd ezt a kurzust?

Nézzük át együtt, hogyan is kell ezt a kurzust használni. Mindenkinek azt ajánlom, hogy egy hét alatt menjen végig a kurzuson, így gyakorolva már a reggeli rutinokat is.
Prémium Kurzus

1. nap - Naplózás

Az egyetlen olyan feladat, amit a héten mindenkinek erősen ajánlok. Ebben a leckében megtanuljuk miért hasznos, és hogyan is lehet és érdemes naplót írni. 

Prémium Kurzus

2. nap - Dopamin és a sikerélmények

Elkezdjük a D.O.S.E metódust, amivel fel tudjuk húzni a hangulatunkat. Az első a Dopamin, és azt nézzük meg, hogyan tud a sikerélmény abban segíteni, hogy jobban legyünk.:)

Prémium Kurzus

3. nap - Oxitocin + Szerotonin és az érzelmi egyensúly

A következő két hormonnal megyünk tovább. A mai nap az érzelmi egyensúlyról fogunk beszélni. 

Prémium Kurzus

4. nap - Endorfin

Ime az utolsó nap, amikor a DOSE-al foglalkozunk. Ezen a napon is izgalmas feladatokkal megyünk tovább. Az aligvárom listával!

Prémium Kurzus

5. nap - Hat fázisú meditáció

A mai napra, egy izgalmas meditációval megyünk tovább, ami segít összesíteni az eddig tanultakat. A 6 fázisú meditáció, vizualizáció segít megalapozni a jövőt, és rendet tenni a jelenben. 

Prémium Kurzus

6. nap - Balance Board

Végre megérkeztünk a Balance Boardhoz. Ebben a leckében arról beszélünk, hogy hogyan tudunk fenntartható rutinokat kialakítani. Vedd elő a kreativitásod, szükség lesz rá:)

Prémium Kurzus

Záró gondolatok

Pen