Tartalom-gyártás Mesterséges Intelligenciával

Workshop Szabó Orsival,  a Zsolya alapítójával

November 10. (péntek) 13:00-14:30

Merre tovább? 

2023-ban már nem azt a kérdést kell feltennünk, hogy érdemes-e foglalkoznunk a Mesterséges Intelligenciával, sokkal inkább arról kell beszélnünk, hogy a tonnányi megoldás és eszköz közül melyek lesznek majd a mi segítségünkre.

Ezekről lesz szó:

Mik a kihívások az AI alapú eszközök használatakor?Mi alapján tegyük le a voksunkat egy-egy program mellett?Hogyan gondolkodjunk stratégiában és ki tud nekünk ebben segíteni?

Melyek a leghasznosabb eszközök?Ez a workshop Neked szól, ha:

Szabadúszó vagy

Kisvállalkozó vagy

Tartalomgyártó vagy

vagy épp az újdonságokra nyitott személy vagy, akinek fontos, hogy a tömeg elé kerüljön tudásával és hozzáállásával.

Dr. Szabó Orsolya

Dr. Szabó Orsolya online kommunikációs szakértő, stratégiai tanácsadó és a többszörösen díjnyertes Zsolya Communication alapítója. Orsolya 2017 óta segíti a hazai kis-, közép- és nagyvállalatokat, hogy az online jelenlétük tudatos, változatos és eredményes legyen. Munkája során kiemelten fontosnak tartja, hogy ügyfeleinek és követőinek mindig a legfrissebb trendeket és leghasznosabb nemzetközi tudásanyagot nyújtsa. 2023-ban létrehozta a Facebook-on a hazai AI marketing közösséget, hiszen célja, hogy minél többen megismerjék a mesterséges intelligencián alapuló marketing eszközök használatát, ezzel pedig csökkentsék az online jelenlétükre fordított időt, energiát és pénzt, ugyanakkor növelni tudják a bevételüket.

25€

AI Marketing Workshop

November 10. 13:00-14:30

  • interaktív workshop az ország AI szakértőjével
  • bármikor visszanézhető felvétel
  • gyakorlati tudás az AI marketingről 
  • Y-project tagoknak ingyenes 

Y-project tagság