Life ReDesign
Video/Text

Life ReDesign PRO

23 Leckék Easy

Erről a kurzusról

Tovább

Mit tartalmaz ez a kurzus?

Prémium Kurzus

Kick Off hívás

Prémium Kurzus

1. hét 1.videó – Naplózás

Az egyetlen olyan feladat, amit a héten mindenkinek erősen ajánlok. Ebben a leckében megtanuljuk miért hasznos, és hogyan is lehet és érdemes naplót írni. 

Prémium Kurzus

1. hét 2. videó – Dopamin és a sikerélmények

Elkezdjük a D.O.S.E metódust, amivel fel tudjuk húzni a hangulatunkat. Az első a Dopamin, és azt nézzük meg, hogyan tud a sikerélmény abban segíteni, hogy jobban legyünk.:)

Prémium Kurzus

1. hét 3. videó – Oxitocin + Szerotonin és az érzelmi egyensúly

A következő két hormonnal megyünk tovább. A mai nap az érzelmi egyensúlyról fogunk beszélni. 

Prémium Kurzus

1. hét 4. videó – Endorfin

Ime az utolsó nap, amikor a DOSE-al foglalkozunk. Ezen a napon is izgalmas feladatokkal megyünk tovább. Az aligvárom listával!

Prémium Kurzus

2. hét 1. videó – Hat fázisú meditáció

A mai napra, egy izgalmas meditációval megyünk tovább, ami segít összesíteni az eddig tanultakat. A 6 fázisú meditáció, vizualizáció segít megalapozni a jövőt, és rendet tenni a jelenben. 

Prémium Kurzus

2. hét 2. videó – Balance Board

Végre megérkeztünk a Balance Boardhoz. Ebben a leckében arról beszélünk, hogy hogyan tudunk fenntartható rutinokat kialakítani. Vedd elő a kreativitásod, szükség lesz rá:)

Prémium Kurzus

3. hét 1. videó – Személyes életkerekem

Nézzünk rá, hogy mi az, ami jelenleg fontos az életünkben, és mi az amit szeretnénk esetleg helyette. Az élet kereke egy csodálatos, és egyszerű eszköz, ami ennek a megállapításában segít. 

Prémium Kurzus

3. hét 2. videó – Reality Check – pénzügyek rendszerezése

A legtöbb álom és személyes cél már ott elveszik, hogy az emberek azt mondják, nincs rá pénzük. Nyilván ezt a kérdést sok oldalról lehet megközelíteni. Mi onnan nézzük meg, hogy körbenézünk a saját portánkon. Mennyi van, honnan jön, és legfontosabb: hova az ördögbe megy? 
Prémium Kurzus

3. hét 3. videó Reality Check : Idő audit

A pénz után a második legnagyobb hátráltató tényező a "nincs rá időm". Tony Robbins tanításai alapján megnézzük, hogy "hol van a bika szeme", vagyis, mi is az, ami igazán fontos, és mire megy el az időnk helyette. 

Prémium Kurzus

4. hét 1. videó – Hiedelmek és Félelmek

A Hiedelmek és Félelmek leckében megnézzük, hogy mi is az, ami valós félelem, és mi az, amit valahogy elkönyvelünk igazságnak, pedig nem az. Mik azok a hiedelmek, amiket tévesen félelemként élünk meg. Öveket bekapcsolni: komoly felismerések jönnek!

Prémium Kurzus

4. hét 3. videó – Bakancslista

És íme a várva várt Bakancslista Workshop! Ez az egyik leghosszabb lecke az összes közül, szóval szánj rá rendesen időt. Ne ülj neki úgy, hogy nem tudod végigcsinálni, hiszen a flow élmény jól meg tudja segíteni az álmodozást. Szerintem élvezni fogod:) 
Prémium Kurzus

5. hét 1. videó – A helyes önbizalom

Megvannak a személyes célok, szuper! De miért vagyok benne biztos, hogy el is fogod érni? Hoztam egy bizonyítékot, hogy már most sokkal többre vagy képes, mint amit gondolsz magadról. 

Prémium Kurzus

5. hét 2. videó – Projekt tervezés

Mit, miért, hogyan és nem utolsó sorban mikor? Ezekre a kérdésekre adott válaszaid  fogják meghatározni, hogy mi a következő lépés a célod felé. 

Prémium Kurzus

6. hét 1. videó – A napi feladatok elvégzése

Hogyan írj feladat listát? Hogyan haladj gyorsan rajta végig? Hogyan dolgozzunk okosan és ne sokat? 

Prémium Kurzus

6. hét 2. videó – Halogatás és Produktivitás

Mindenki halogat, de nem mindegy, hogy mennyit. Ebben a részben átbeszéljük, hogy miért halogatsz, és hogyan tudsz vele megküzdeni.

Prémium Kurzus

6. hét – Pomodoro

Prémium Kurzus

Záró hívás

Pen