Digitális Nomád Workshop I és II

2023 ősszel indul újra

Ma már sokan megtanultunk otthonról dolgozni. Na de mi van akkor, ha az otthon mindig változik? Két alkalommal találkozunk, két különböző tematikával, ahhoz, hogy el tudj indulni, és talán már a következő telet egy másik éghajlaton vészeled át:)

I. Helyfüggetlen MUNKA 

Első alkalommal a munkáról beszélünk majd. Arról, hogy milyen munkát ajánlok, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, hogyan stabilizáld be magad a krízis érkezésekor.

II. Helyfüggetlen ÉLET 

Másnap az elinduláshoz hasznos információkat vesszük át, és megnézzük milyen a cukormáz mentes nomád élet. 


"in search of something different"

I. Helyfüggetlen munka


Stabil bevétel nélkül soha senkinek nem ajánlom, hogy elinduljon. Ezért kezdjük ezzel. Figyelem, ez nem egy gazdagodj meg gyorsan kurzus, lehet, hogy fél- egy évbe is beletelik, hogy stabil bevételt termelj magadnak. Erről lesz szó 2 és fél órában. 

Munka típusok

Szabadúszó, távmunkás, vállalkozó, ezek mind lehetnek digitális nomádok. Sőt, sokan vagyunk ezeknek a keverékei. Átbeszéljük az bennük rejlő lehetőségeket. 

Adózási formák és pénzügyek 

KATA gondok, hol adózzunk, és milyen cégalapítási lehetőségek vannak? 

Stabil lábakon

Hogyan kezdjünk bele egy új vállalkozás kialakításába, milyen eszközökre és online készségekre lesz szükséged. Milyen platformokat érdemes minkenkinek megtanulnia, legalább alap szinten. 

II. Helyfüggetlen élet


Ha már megvan, hogy miből fogunk megélni, megnézzük, hogyan tudjuk elengedni az itteni életünket és továbbállni, úgy hogy finoman landoljunk az új életünkbe. 2,5 órára készülj.

Hova menjünk? 

Melyik országokat ajánlom kezdésnek, mikre kell figyelni, milyen vízumok kellenek. 

Munkavégzés másik időzónában

Meetingek, napod megszervezése, honnan dolgozzunk, hogyan szervezzük meg a következő utazást. 

Egészséges és biztonság 

Hogyan ne raboljanak ki a rendőrök Mexikóban (true story), mik a valós veszélyek és mi az, ami túlparázás. 

jelentkezés

Iratkozz fel a várólistára

Hamarosan nyílik a jelentkezést és téged az elsők között értesítünk majd, úgyhogy figyeld a postaládádat! :)

Szia, Bori vagyok.

2005-ben kezdtem el egy multinál dolgozni social media managerként, amit 10 évvel később már szabadúszóként folytattam. Így kezdtem a digitális nomád életvitelt. Időközben a blogom az ország egyik legnagyobb utazós-oldalává nőtte ki magát, négy évig pedig a világ legnagyobb digitális nomád konferenciájának az egyik főszervezője voltam. Jelenleg több egyéb vállalkozás mellett, másoknak segítek - bullshit mentesen-  kialakítani egy olyan életet, amit valóban a sajátjuknak éreznek.