Üdvözlünk az Affiliate Program keretein belül!

Nagyon örülünk, hogy affiliate partnerként csatlakozol egyedi mentorálásunk népszerűsítéséhez. Annak érdekében, hogy pozitív partnerkapcsolatot alakítsunk ki és megőrizzük márkánk integritását, fontos irányelveket állítottunk fel a tiszta és értékteremtő együttműködés érdekében:

 • Pontos képviselet: A márka pontos képviselete nélkülözhetetlen. Kérjük, győződj meg arról, hogy minden általad nyújtott információ termékeinkről, szolgáltatásainkról és árainkról pontos és naprakész. A megtévesztő információ nem egyezik meg az értékeinkkel.
 • Anti-Spam irányelv: A spamelés nem elfogadható. Kérlek, tartózkodj minden olyan nem kívánt kommunikációtól vagy terjesztéstől, amelyet spamnek lehetne tekinteni. Célunk az őszinte kapcsolatteremtés a közönségünkkel.
 • Márka- és közönséglicitálás: Amikor fizetett kampányokról van szó olyan platformokon, mint a Google Ads, Bing Ads vagy közösségi média, ne licitálj a márka nevére vagy a közönségére, hacsak nincs kifejezett írásos engedély az Affiliate Manager-től. Ez a variációkra vagy helyesírási hibákra is vonatkozik.
 • Újraértékesítés és rendelések: A programjaink jegyeinek vagy szolgáltatásainak újraértékesítése nem megengedett. Bátorítsd a közönséget, hogy vásároljon közvetlenül a hivatalos weboldalunkon, a vighbori.hu-on, hogy zavartalan és hiteles élményben részesülhessenek.
 • Érvényes kedvezmények és kuponkódok: Fontos, hogy érvényes kedvezményeket és kuponkódokat népszerűsíts. Kérlek, tartózkodj a nem létező vagy lejárt ajánlatok promóciózásától. Szeretnénk, hogy közönség a legjobb élményt kapja.
 • Jutalék és kuponkód: A jutalék nyomon követhető kuponkódok és követési linkek révén. Fontos kiemelni, hogy a kuponkód mindig feljogosít a kedvezményre, függetlenül attól, hogy a vásárló az adott affiliate linkjén keresztül vásárolt-e vagy sem.
 • Nem kombinálható kedvezmények: Mindig csak egy kupont vagy az oldalon levő kedvezményt lehet egyidejűleg használni. Ez azt jelenti, hogy a személyes kupon nem kombinálható más kuponokkal vagy kedvezményekkel.
 • Egyedi webhelyazonosság: A weboldal tervezése egyedinek és megkülönböztetőnek kell lennie a vighbori.hu-tól. Kerüld el a webhelyed olyan irányú megtervezését, hogy az hasonlítson a miénkre, és ne okozz zavart a saját weboldalad tervezésével. Ez a domain nevére és a márka felhasználására is vonatkozik.
 • Partnerség illeszkedése: Erős partnerségeket szeretnénk kialakítani. Ha úgy véljük, hogy az együttműködés nem illeszkedik jól, fenntartjuk a jogot, hogy elutasítsuk az affiliate programunkba történő felvételt. Valamint, ha az itt leírt szabályok bármelyikében sértést észlelünk, fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül deaktiváljuk az Affiliate fiókod és nem fogod megkapni a függőben lévő jutalékok kifizetését sem.
 • Aktív weboldal követelmény: Az értékes kapcsolat érdekében egy működőképes webhely szükséges. Ha még nincs aktív weboldalad, lehet, hogy nem tudjuk jóváhagyni jelentkezésed az affiliate programunkba.
 • Önátirányított hivatkozások tiltottak: A saját affiliate linkkel végrehajtott vásárlás nem egyezik értékeinkkel és nem jár jutalékkal sem. Mivel ez szabályellenes, ezért a fiók deaktiválásával együtt jár.
 • Pontos fizetési adatok: A pontos PayPal fizetési adatok megadása alapvető fontosságú. Ha helytelen adatok eredményezik, hogy a kifizetett összeget nem érkezett meg a számládra, sajnos nem tudjuk újra kifizetni a jutalékot.
 • Kifizetési folyamat: 7 nappal az után fogjuk jóváhagyni a jutalékaid, hogy egy rendelés megtörtént. Ha egy rendelés 7 napon belül lemondásra és/vagy visszaküldésre kerül, fenntartjuk a jogot, hogy elutasítsuk a jutalékod.
 • Szociális média promóció: Amikor a közösségi médiában promózol, világosan tárd fel az Affiliate kapcsolatod, a Vigh Bori branddel való a transzparencia érdekében.
 • Tartalmi minőség: Kérlek ügyelj a magas színvonalú tartalom minőségére a promóciókban, hogy pozitív benyomást kelts a márkánkról. Mindig etikusan és integritással népszerűsítsd kínálatunkat, kerülve a megtévesztő vagy félrevezető taktikákat. Kérünk ne használj erőszakos, obszcén vagy diszkriminatív tartalmakat. Mi szeretünk tisztán, értéket teremtően kommunikálni, tarts te is velünk ez irányban. 🙂
 • Folyamatos kapcsolattartás: Szeretjük a folyamatos kommunikációt, ezért kérünk, hogy a siker maximalizálása érdekében, legyél tájékozott a legújabb frissítésekről, promóciókról és marketinganyagokról. Bármilyen kérdés esetén keress fel minket az affiliate@vighbori.hu email címen.

Nagyon örülünk, hogy itt vagy és együtt dolgozhatunk veled a mentor programértékének megosztásában a világgal. A te kötelezettségvállalásod ezekkel az irányelvekkel segít fenntartani egy erős és nagyszerű partnerséget. 

Ha bármilyen kérdésed merül fel, vagy tisztázásra van szükséged bármely ponttal kapcsolatban, ne habozz, keress meg minket az affiliate@vighbori.hu email címen.

Köszönjük, hogy része vagy mentor programunk értékteremtésének!