Business design academy 24

Építs az ötletedből jövedelmező, helyfüggetlen vállalkozást egy év alatt.

Ahol már találkozhattál velem...

LEGYEN EGY HELYFÜGGETLEN VÁLLALKOZÁSOD

Egy éves mentorprogram

 Úgy alakítottuk ki a kurzust, hogy az neked kényelmes legyen. A Business Design Academy-n három fázisban mélyedhetsz el, és saját tempódban, rugalmasan haladhatsz a tananyaggal, miközben folyamatos támogatást kapsz a mentoroktól, így nem maradsz magadra a kérdéseiddel, elakadásaiddal. Csatlakozhatsz közösségünkhöz, hogy együtt dolgozzunk és fejlődjünk. Szóval, készülj fel egy izgalmas utazásra egy támogató közösségben, ahol minden fázisban jut időd arra, hogy fellélegezz és a következő szintre lépj.

Közösen dolgozunk a te vállalkozásodon

Először is, minden a tanulásról szól - rengeteg előre felvett videónk van zseniális mentoroktól, akik megosztják veled a tudásukat. Aztán itt az ideje, hogy felgyűrd az ingujjad és alkoss. Feladatokat kapsz, amik segítenek neked már az induláskor profin felépíteni a saját üzleted. A tananyagok mellé egy közösséget is kapsz, így lehetőséged nyílik arra, hogy behozd az eredményeidet vagy épp elakadásaidat a mastermind ülésekre, ahol megkapod a visszajelzéseket, amelyekre az üzleted tökéletesítéséhez szükséged van.

Tanulás, alkotás és az értékes visszajelzés egy helyen!

Haladj a saját tempódban

A Business Design Academy-t úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén haladhass vele, hetente 3-5 óra befektetésével az értékes idődből. Igen, jól olvastad!  Legyen szó teljes munkaidős állásról, családi kötelezettségekről, vagy csak lazulásról, a kurzus nem fog túlterhelni. Tehát, nincs szükség arra, hogy lemondj az alvásról vagy a sorozatozásról - simán teljesítheted a tanfolyamot heti néhány óra ráfordításával.

Dolgozz okosan, ne keményen!

csak egy ötlet kell

LEGYÉL HELYFÜGGETLEN, építsd fel A SAJÁT ÜZLETED ANÉLKÜL, HOGY VAGYONT KÖLTENÉL RÁ,

 És dolgozz bárhonnan.

digitális nomád

Csatlakozz

Neked való a program, ha...

 • Van egy ütős ötleted, de nem tudod, hogyan kezdj bele.
 • Vállalkozó vagy és szeretnél szintet lépni.
 • Karriert váltanál, kipróbálnál valami újat.
 • Belefáradtál a 9-től-5-ig tartó mókuskerékbe és változást keresel.
 • Pályaváltáson gondolkodsz és kipróbálnád magad a remote-munka világában.
 • Helyfüggetlenül dolgoznál, és kipróbálnád magad digitális nomádként.
 • Szeretnél okosan tanulni, nem keményen.

 tanulás

Előre felvett videókkal, gyakorlati feladatokkal és élő Q&A-val.

alkotás

Elég időt és teret biztosítunk számodra, hogy felkészülj a showcase-re. 

Showcase 

Kapj visszajelzést a mentoroktól

és a csapattársaktól, mielőtt a

következő fázisba lépsz.

Hogyan néz ki egy-egy fázis?

Gondosan kidolgoztunk egy jól időzített menetrendet, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen akár a teljes munkaidős állásod mellé. Ez azt jelenti, hogy nemcsak értékes tudást fogsz szerezni, hanem lehetőséged lesz vállalkozásodat aktívan építeni mindennapi kötelezettségeid mellett. És a legjobb rész? Miután befejezted az alkotó fázist, konstruktív visszajelzést kapsz, hogy továbbra is sikeres úton maradj. 🚀

Nézz bele az egyik leckénkbe

Hogyan működik a BDA?

Tanulj

videós leckék és gyakorlatok

Az előre felvett videós tananyag lehetővé teszi, hogy a saját tempódban haladj a leckékkel, megadva neked a rugalmasságot, hogy a videókat annyiszor nézhesd meg, ahányszor szükséged van rá, és a feladatokat is kényelmesen meg tudd csinálni.

mutasd be

3 SHOWCASE & visszajelzés a mentoroktól

Havonta összejövünk egy mastermind-ra, ami tökéletes lehetőség arra, hogy megoszd a kihívásokat, amik a folyamat során felmerülnek. Az egyes fázisok befejezése után bemutathatod munkádat a mentoroknak és a csapatnak, hogy értékes visszajelzést kapj. 

Alkoss

12 Coworking alkalom online

Havonta egyszer együtt dolgozunk, hogy végre megszabaduljunk a halogatástól és motiváljuk egymást. Online Coworking sessionünkön a saját projektedre fókuszálhatsz, miközben érzed, hogy része vagy egy közösségnek.

Tűzz ki célokat

12 goal crusher hívás közösségben

Csatlakozz online Goal Crusher sessionünkhöz minden hónapban, ahol iránymutatást kapsz a célok helyes kitűzéséhez és megvalósításához, miközben inspirációt merítesz a közösség tagjainak sikereiből is.


kérdezz

12 élő Q&A hívás a mentorokkal

Havonta 1 alkalommal online Q&A sessiont tartunk, ahova behozhatod a kérdéseidet, elakadásaidat, bármelyik fázisban jársz is éppen a kurzus során. 
fejlődj

12 interaktív, inspiráló workshop

Minden hónapban részt vehetsz egy ingyenes workshopon, ahol új ismeretet szerezhetsz, fejlesztheted személyes és szakmai készségeidet.
Készen állsz?

ötlettől a sikeres üzletig - egy év alatt...

A Business Design Academy 3 fázisa

1

Alapok

Építsd fel a vállalkozás alapjait az ötletedtől a megjelenéseden át egészen az árazásig.

2

Légy látható

Tűnj ki a tömegből social media használatával vagy anélkül, kampányokkal és funnelekkel.

3

Optimalizálj

Finomhangold a vállalkozásod működését, automatizáld és delegáld a feladatokat, légy hatékony és növekedj.

I. Fázis

Alapok

Fektesd le a vállalkozásod alapjait az ötlettől a márkaépítésen át, egászen az árazásig. Az Alapok fázisban végigvezetünk téged az erős üzleti alapok létrehozásának lényeges lépésein.

miért csinálod?

Ha megtalálod a miérted, az segít, hogy több lehetőséget láss, kommunikáld egyedi értékeidet, és elkérhesd azt az árat, amit szolgáltatásod valóban ér.

Brand Archetípusok

Azonosítva a márkád archetípusát, érzelmi hidat építhetsz a vállalkozásod és ideális ügyfeled között.

Piackutatás

Segít megérteni a piaci helyzetet, felfedezni a lehetőségeket és akadályokat, illetve az igényekhez igazíthatod az ajánlatod.

Az ideális ügyfél

Segít tisztábban látni, jobban megérteni, megismerni a közönséged, könnyebben tudod a megfelelő ügyfeleket vonzani.

Pénz & Mindset

Ismerd meg a piacot befolyásoló tényezőket az ajánlatod megtervezése előtt. Nézz szembe és számolj le a pénzzel kapcsolatos korlátozó hiedelmeiddel.

A tökéletes ajánlat

Hozz létre egy vonzó ajánlatot, lődd be jól az áraidat, és érd el a megfelelő közönséget. 

Szövegírás

A jó szövegírás abban segít, hogy hidat építs az üzleted és az ügyfeled között, cselekvésre ösztönözzön, és kapcsolatot teremtsen.

Brand Guide

Legyen a vállalkozásod vizuális megjelenése is profi, és tudd, mi a víziód, küldetésed és az értéked.

Landing oldal

Tűnj ki üzleteddel a zsúfolt digitális világban. Bátorítsd az ügyfeleidet arra, hogy megtegyék a következő lépést.

Az első fázis végére...

Egy stabil alapod lesz, ami támogat téged a vállalkozói utadon. 🚀

 • Lesz egy zseniális ajánlatod 
 • Lesz egy Brand-ed, a logód és a stílusod 
 • Megvan a Landinged vázlata
 • AI ismeretei, hogy mindezt felépítsd

II. Fázis

Légy látható

Tűnj ki a tömegből közösségi médiával, akár anélkül, kampányok és funnel-ek segítségével. A második fázisban arra összpontosítunk, hogy vállalkozásod kitűnjön a zsúfolt digitális világban.

NÖVELD A LÁTHATÓSÁGOD

Azért, hogy vállalkozásod kitűnjön a digitális térben, elengedhetetlen, hogy megértsd, hogyan növelheted a láthatóságot, így célcsoportod könnyebben megtalál majd téged a zsúfolt online térben.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

A közösségi média fontos szerepet jászik, eszközöket nyújt a potenciális vásárlók eléréséhez és megnyeréséhez, a modern marketingstratégiák alapját adja.

FORGALOM GENERÁLÁS

Tanuld meg, hogyan biztosíthatod, hogy az érdeklődők folyamatosan érkezzenek az oldaladra, és hogyan lesznek érdeklődőből vásárlók.

KÖZÖNSÉG BEVONÁSA

Lehetővé teszi számodra, hogy jó kapcsolatot építs ki az ügyfeleiddel, ami növeli az elégedettséget, a hűséget és a támogatást.

az ÉRTÉKESÍTÉSI TÖLCSÉR

Az értékesítési tölcsérek/ funnelek működésének megértése kulcsfontosságú, mivel ezek vezetik végig a potenciális vásárlókat a vásárlási folyamaton, optimalizálva a konverziós arányokat és a bevétel maximalizálását.

KAMPÁNYok

A marketingkampányok ismerete létfontosságú, mivel eszközt adnak az üzeneted  kommunikálásához és a célcsoportod figyelmének felkeltéséhez.

FUNNEL ÉPÍTÉS

Az értékesítési tölcsérek felépítésével vezetheted végig a vásárlóidat az érdeklődéstől a tényleges vásárlásig.

ONLINE JELENLÉT

Egy erős online jelenlét kialakítása létfontosságú a digitális korban, ez a  vállalkozásodnak a "kirakata". Így a közönséged 24/7-ben láthatja, elérheti a szolgáltatásaidat.

MÁRKAISMERTSÉG

Ez segít a vállalkozásodnak beépülni az ügyfeleid tudatába, bizalmat és hűséget építve, amelyek alapvetőek a hosszú távú siker érdekében.

A második fázis végére...

Olyan képességek birtokában leszel, amelyek segítségével felerősítheted online jelenlétedet és elérheted a megfelelő közönséget. 🧲

 • Értékesítési Tölcsér
 • Kommunikációs Terv
 • Látogatói forgalom az oldaladon
 • Kampány Naptár

III. FÁzis

Optimalizálj

Finomhangold vállalkozásod működését, automatizálj feladatokat és delegáld őket a növekedés és hatékonyság eléréséhez. A harmadik fázisban a figyelmünket az üzleteted optimalizálására összpontosítjuk.

VÁLLALKOZÁSI folyamatok

A vállalkozási folyamatok optimalizálása lehetővé teszi számodra, hogy egyszerűsítsd a munkafolyamatokat, hatékonyabban működj, és fejlődjön az üzleted.

AUTOMATIZÁlj

Ez lehetővé teszi számodra a monoton és időigényes feladatok automatizálását, értékes időt felszabadítva, hogy fókuszálhass a stratégiára és a növekedésre. 

delegálj

Delegálj hatékonyan, bővítsd a csapatod, dolgozz virtuális asszisztensekkel, hogy könnyedén növekedjen a vállalkozásod, és elkerüld a kiégést. 

HATÉKONYSÁG

Tanuld meg, hogyan tudod igazán hatékonyan vezetni az üzletedet, minimalizálva a körülményes folyamatokat. 

folyamat-optimalizálás

Egyszerűsítd le a bonyolult munkafolyamatokat, csökkentsd a szűk keresztmetszeteket a folyamatok során.

elemezz

Ha kiismered magad az analitika terén, az segít téged, hogy megfelelően használd az adatokat, azonosíthasd a fejlesztési területeket, és elősegíthesd a folyamatos optimalizációt és innovációt vállalkozásodban.

növekedj

Biztosítjuk a tudást és az eszközöket a vállalkozásod fenntartható bővítéséhez, a könnyed növekedéshez és az egyre növekvő igényekhez való alkalmazkodást.

Használd az adatokat

Fontos megismerned az adatok hatékony gyűjtését, elemzését és értelmezését, ez elősegíti a vállalkozásod sikerét és növekedését.

NÖVEKEDÉS OPTIMALIZÁCIÓ

Ismerd fel a növekedési lehetőségeket, élj az piaci trendekkel, és gyorsítsd fel a vállalkozásod bővítését, miközben növeled a nyereséget.

A harmadik fázis végére...

Kezedben lesz a tudás és a képességek egy hatékony és automatizált vállalkozás vezetéséhez, amely alkalmazkodni tud változó igényeidhez és céljaidhoz. 🎯

 • Elégedett ügyfelek 
 • Munka-magánélet egyensúly
 • Automatizációk
 • Elemzések megértése

Mentoraid

Vigh Bori

CEO

Bori a Business Design Academy megalkotója. Több mint 9 év tapasztalata van digitális nomádként élve, utazva, több vállalkozást vezet, és maximálisan érti a helyfüggetlen életvitelt. Az ő leckéiben igazi tanácsokat kaphatsz, egy olyan valakitől, aki már kipróbálta, és csinálja is.

Kasztner Lilla

Brand Designer

Lilla Brand Designerként segíti olyan tudatos vállalkozók arculatépítését, akik pozitív társadalmi és környezeti hatásra törekednek vállalkozásukkal.
Ő a ‘Vision to Life’ módszer megalkotója, amellyel segít életre kelteni a víziókat, egy átfogó rendszerbe szervezni a gondolatokat, célokat, és egy egységes vizuális megjelenést varázsolni a brandek számára. Szerinte a márkaépítés túlmutat a logókon és színeken, minden általa alkotott brand design nemcsak jól néz ki, hanem tartós társadalmi és környezeti hatást is gyakorol. Az ő leckéiben megismerheted a stratégia-alapú márkaépítés valódi lényegét.

Bedő Vica

ADS

Vica a  PPC, Facebook és Google hirdetések guruja. Kérdéseid vannak a hirdetésekkel kapcsolatban? Vica tudja a válaszokat. Az ő leckéiben megtanulhatod, hogyan lehet a hirdetéseket feldobni és a kattintásokat megmozgatni. 🎯🚀

Rácz Gréti

ENGAGEMENT SPECIALIST/ CAMPAIGNS

Gréti hiteles és érdekes szakmai tartalmakkal a fókuszban egy nagyon minőségi követőtábort épített fel. Számos sikeres kampány tervezett és vezetett végig, aminek az alapjait évekkel ezelőtt fektette le a közösségének építésével. Az előadásain gyakorlati tippeket oszt meg veled arról, hogyan készülj egy kampányra és hogyan építsd fel.💥📈

Videós leckék

Tanulj több szakértőtől, bárhol és bármikor, és fejlődj a saját tempódban.

Heti 3-5 óra ráfordítás

Semmi szükség hosszú tanulási sessionökre- mi az okos és hatékony tanulásban hiszünk.

Előzetes tapasztalat nélkül

Az alapoktól indulunk, így akár nulla tapasztalattal is csatlakozhatsz.

Eredmények már 2 hónap alatt

Kézzelfogható fejlődés mindössze két rövid hónap alatt.

Business Design Academy

A kurzusról mondták

Kiss Anna

Terapeuta

A csapat folyamatosan adott feedbacket, így soha nem éreztem magam egyedül.

Pszichológusként különböző tevékenységeket végzek, sokszor vállalkozás formájában. A szakmámban az üzleti gondolkodás elsajátítása nem része a tantervnek. A BDA során a semmiből dolgozhattam ki egy ötletet. Bori és csapata aprólékosan végigvezetett a folyamaton, lehetővé téve, hogy új készségekre tegyek szert, és új szemszögből tekintsek az ötletemre. A csapat, beleértve Borit és a többi mentort, folyamatosan visszajelzést adott, így soha nem éreztem magam egyedül. Ráadásul a hívások mindig nagyon kellemes légkörben zajlottak.

Nikházy Tímea

Belsőépítész

Egy világos és érthető útmutató a vállalkozásépítéshez.

A kurzus egy világos és érthető útmutatót biztosított a vállalkozásépítéshez, olyan alapvető készségeket és ismereteket tanítva, amelyekre a sikerhez szükségem volt. A kurzus egyedi aspektusa az volt, hogy részletesen áttekintettük saját üzleti ötleteinket, lehetővé téve számunkra, hogy aktívan dolgozzunk rajtuk a program során. A csoporttársakkal a közös munka és a projektjeikbe való betekintés nemcsak izgalmas volt, hanem támogató és motiváló légkört is teremtett.

Business Design Academy

Mit kapsz, ha csatlakozol az egyéves mentorprogramhoz

 • Hozzáférés a kurzus teljes anyagához - videós leckék, gyakorlati feladatok (3 fázis)
 • 12 Coworking alkalom
 • 12 Élő Q&A a mentorokkal
 • 3 Showcase 
 • 12 Célkitűző hívás
 • 12 Interaktív Workshop
 • 12 Mastermind Alkalom
 • Online Közösség
 • Privát Whatsapp Csoport

jelentkezés

Legyél te az első, akit értesítünk

Jelenleg nem tudsz csatlakozni a kurzushoz. Iratkozz fel a várólistára, hogy téged értesítsünk elsőként, amikor újra megnyílik a jelentkezés. :)

SATISFACTION
100% 
guarantee

100% Garancia 

Ha a tanfolyamot teljes egészében elvégezted, és nem vagy elégedett, a kifizetett összeg 100%-át visszafizetem! Tudom, hogy az anyag, amin közel 10 éve dolgozom, jó, ezért adom ezt a garanciát!

Gyik

Ha abszolút kezdő vagyok, akkor is jelentkezhetek a Business Design Academy-re? Nem kell vállalkozónak lennem?

Egyáltalán nem kell, hogy vállalkozó legyél, elég egy ötlet, amiből felépítjük együtt az üzletedet.

Mi történik, ha nem tudom egy év alatt befejezni a kurzust?

A Business Design Academy egy egyéves kurzus, a célja az, hogy segítsen felépíteni a vállalkozásodat. Ha neked több időre van szükséged, rendelkezésre áll az opció, hogy meghosszabbítsd az előfizetésed. Minden vállalkozó útja egyedi, és minden lépésnél támogatunk.

Mi történik, ha 4 hónap alatt befejezem a tanfolyamot, és havi előfizetésem van?

Ha a Business Design Academy havi előfizetését választod, és idő előtt sikerül befejezned a programot, nincs semmilyen további fizetési kötelezettséged. Az összes előírt feladat és a 3 Showcase teljesítése után szabadon, minden extra költség nélkül lezárhatod a kurzust.

Mennyire hasznos a BDA-ra jelentkezni, ha már van egy működő vállalkozásom, még ha kicsi is, megvan a profilom, honlapom, ügyfeleim, közösségi médiám, de szeretnék növekedni? Leginkább a Level Up rész érdekel.

Ha nem is egy új vállalkozást indítanál, hanem a meglévőt szeretnéd fejleszteni, a kurzus akkor is a segítségedre lehet, adhat új nézőpontokat és ismereteket, amire nem is gondoltál.

Ha jelenleg minden hétköznap 8-9 órát dolgozom, akkor is el tudom végezni a BDA-t? Mennyi időre van szükségem?

A kurzust úgy terveztük, hogy teljesíthető legyen más elfoglaltásgok mellett is, és mindössze 3-5 órát igényeljen az értékes idődből hetente. A tananyag nagy részét a saját tempódban dolgozhatod fel, és az élő hívásokon pedig akkor veszel részt, ha az időd engedi. Gyakran ezekről felvétel készül, amiket később is visszanézhetsz, a kérdéseiddel pedig írhatsz a kurzus Whatsapp csoportjába is. :)

Következő élő hívások időpontjai (CET)

 • Coworking - Március 4. 10:00
 • Q&A Borival - Március 6. 18:00
 • Mastermind - Március 22. 15:00
 • Goal Crusher - Március 25. 16:30
 • Q&A - Április 3. 18:00

BUSINESS DESIGN ACADEMY

Minden fázis 3 egyszerű lépésből áll

Tanulás

Alkotás

Showcase


Készen állsz, hogy felépítsd a vállalkozásod? Csatlakozz még ma, és indulj el a siker felé vezető úton! 🚀


BDA