üzleti és digitális nomád mentorprogram

Három hónapos személyes mentorálás, vállalkozóknak, szabadúszóknak és solopreneur-öknek. Azoknak, akik már kezdik sejteni, hogy a szabadság egyenlő az önfegyelemmel. 

Mire jó egy mentorálás

Na most ide jönne az a kép, ahol egy laptoppal feszítek vagy egy tengerparton, vagy egy medence szélén, de úgy döntöttem, hogy ettől most megkíméllek.

Nem álmokat akarok neked eladni.

Sokan kérdezik, hogyan lehetnek digitális nomádok, és erre nincs "short-cut". Az őszinte válasz az, hogy munkával. Ezért hoztam létre a három hónapos mentorprogramot azoknak, akiket érdekel, hogy valóban mi van a "motorház alatt".
Olyan szabadon dolgozó embereket keresek a programba, akiknek szükségük van egy külső szemre, egy szakemberre aki segíti a munkájukat, és akivel közösen tudnak felállítani negyedéves célokat. 

Hét év Digitális Nomád élet alatt megtanultam, hogy az egyik legnehezebb a szabad munkában az, hogy saját magadnak tartozol elszámolással, és sokszor hiányzik az a külső segítség, aki csak arra figyel, hogy haladni tudj. 

Ebben a mentorprogramban én leszek az a külső figyelem, ami majd a pályán tart, hogy a vállalkozásod növekedjen, hatékony és profitábilis legyen. 

Mérhető eredmények 

Az első alkalommal, egy három hónapos tervet állítunk fel, pontos, és mérhető célokkal. Ehhez tartjuk majd magunkat. 

ingyenes Tudásanyagok

A teljes Life ReDesing tudásanyagot megkapod, sok más anyag mellett, ami kellhet a folyamathoz.

1:1 konzultáció 

Havonta kétszer beszélünk 50 percet, amikor megnézzük hogyan haladsz a stratégiával és hol kell optimalizálni azt. 

Mit tartalmaz a program

Azt hiszem, sikerült rengeteg értéket beletennem ebbe a programba. Ha úgy érzed, még nem tartasz ott, hogy elkezdd a mentorálást, ajánlom, hogy nézd meg a Life ReDesign kurzusomat, ami segít teljesen az alapoktól kezdeni. 

3 hónap közös munka

A három hónap elköteleződés mind a kettőnknek jó, hiszen az eredményekhez ennyi idő mindenképpen kell.

KPI megfogalmazása

Fontos, hogy számszerű és pontos adatokban mérjük a haladást. 

Pontos stratégia 

Közösen alkotunk egy stratégiát, aminek a segítségével jutunk el a célokhoz. 

Tudás-anyagok

Rendszeresen adok majd könyveket, podcastokat, amikkel tudsz tovább tanulni, haladni. 

Konzultáció minden második héten

Havonta kétszer "találkozunk" online, ahol átbeszéljük a következő lépéseket, és ellenőrizzük a haladást. 

Email és audio üzenetek 

A hét folyamán e-mailben és hangüzenetben folyamatosan elérhető vagyok, ha elakadsz a tervben. 

A teljes Life ReDesign kurzus

Minden mentoráltam teljes hozzáférést kap a LRD kurzus anyagához. 

Ingyenes intro beszélgetés

Ha úgy gondolod, ez neked való, akkor foglalj időpontot, és megbeszéljük a részleteket. 

Mindez összesen: 

1140 Eur / 3 hónap 

Kérj időpontot a felvételi beszélgetésre. 

Neked való a mentorálás, ha...

Vállalkozó / szabadúszó vagy

Vagy úton vagy a vállalkozóvá-válás felé. Fontos, hogy ez nem egy karrier tanácsadás, hanem az üzletedet fejlesztjük közösen.

Már van egy cél a fejedben

Alapvetően nagy segítség, ha már van egy elképzelésed, hogy min fogunk együtt dolgozni. Az utat, és a KPI-t együtt határozzuk meg. 

Rendszerre van szükséged

Ha úgy érzed szétforgácsolódik az időd és a figyelmed, akkor arra fogunk figyelni, hogyan legyél összeszedettebb, és haladj egy irányba.  

Digitális nomád lennél

Szívesen kísérlek a digitális nomáddá válás útján, miközben az üzleteden dolgozunk, hogy stabil lábakon állhass majd, és tudd, mikor állsz készen. 

Ha hiányzik a számonkérés

Az egyéni vállalkozók és a vezetők is mind azzal küzdenek, hogy saját maguknak tartoznak elszámolással. Jó, ha van valaki aki ebben segít. 

Ha kell egy csapat

Néha pedig ki kell mondani a gondolatokat valakinek, akinek semmi köze az üzletedhez, de aktívan figyel. Sokszor ennyi is elég. 

Készen állsz? 

A következő lépés egy 20 perces beszélgetés, ahol mind a ketten megnézzük, hogy tudunk-e együtt dolgozni.

Mentoráltjaim mondták

7 hónapja dolgozom Borival, aki rendszeresen segít az egyéni vállalkozói lét rögös útján az árazástól a személyes márka építesen át a rutinkiépítésig. Fontos volt számomra, hogy olyan ember legyen a mentorom, akinek digitális vállalkozóként széleskörű tapasztalata van; vizionárius személyiségként pedig mindig segít magasabbra tenni (majd el is érni) a lécet. Így szabadon dolgozom, de sosem vagyok egyedül.

Bedő Vica
Baszki Én is Podcast

Borival 2017-ben kezdtem el a közös munkát, amikor mentoráltjaként közösségi média menedzsmentet tanított nekem. Mindezeken túl viszont egy nagy adag szemléletformálást is kaptam, aminek a segítségével elindítottam a szakmai személyes márkaépítésem és vele együtt a Zsolya Communication-t is. A mai napig kikérem a számomra fontos üzleti helyzetekben a véleményét, mert teljesen más perspektívából néz rá kérdésekre, mint én és ez nagyon jól tud jönni szakmai vakság vagy elakadás esetén. Hálás vagyok Neki, hogy már a kezdetekkor is így hitt bennem ...

Szabó Orsolya -

Zsolya Communications

Mióta Borival dolgozom, a gondolkodásmódom és hozzáállásom teljesen megváltozott. A félelmeim és hiedelmeim, amik a cselekvés útjában álltak, a Borival átbeszélt és közösen kitalált lépések megtételével szépen alakulnak át; a magabiztosságom táplálják és lendületben tartanak. A rendszeres találkozások egyfajta elszámoltathatóságot követelnek meg, felelősségvállalást a saját célom eléréséhez szükséges cselekvés elvégzéséért. Táncművészként az üzleti életben is helyt állni egy kihívás, de Bori támogató jelenléte, átfogó tudása és humora segít átlépni a belső blokkokat és kísérletezve megtalálni azt a hangot, amin önazonosan tudom az üzenetemet átadni az embereknek.

Ágness Grélinger - Táncos

Szia, Vigh Bori vagyok

2005-ben kezdtem el egy multinál dolgozni social media managerként, amit 10 évvel később már szabadúszóként folytattam. Így kezdtem a digitális nomád életvitelt. Időközben a blogom az ország egyik legnagyobb utazós-oldalává nőtte ki magát, négy évig pedig a világ legnagyobb digitális nomád konferenciájának az egyik főszervezője voltam. Jelenleg több egyéb vállalkozás mellett, másoknak segítek - bullshit mentesen-  kialakítani egy olyan életet, amit valóban a sajátjuknak éreznek.