Tervezd meg a saját, önazonos életed

 - 6 hét alatt

A Life ReDesign PRO egy 6 hetes csoportos mentorprogram, ahol kialakítunk egy olyan önazonos életet, amit nem a kényelem, hanem célok, a rutin és a fejlődés határoz meg.

Life ReDesign Pro - 2024. szeptember

Egy 6 hetes csoportos mentorprogram, ahol kialakítunk egy olyan életet, amit nem a kényelem, hanem célok, a rutin és a fejlődés határoz meg.

 Videós leckék

Hetente élő hívások

Támogató közösség

MILYEN LENNE AZ önazonos ÉLET SZÁMODRA?

Ha a világ minden ideje és pénze a tiéd lenne, akkor hogyan nézne ki a napod?

Kivel töltenéd szívesen? Mit sportolnál? Hol élnél és mivel foglalkoznál? 


Rengeteg embernek tettem fel ezeket a kérdéseket az elmúlt 10 évben. 

Arra kellett rájönnöm, hogy sokan nem foglalkozunk azzal, hogy tudatosan tervezzük meg a jövőnket, még pedig úgy, ahogy azt mi valójában akarjuk.

Ezért alakÍtottam ki egy hat lépésből álló programot, amivel segítek egy követekző szintre lépni az életedben.

Ez a kurzus neked szól, ha:

 • úgy érzed, hogy elakadtál az életedben

 • szeretnél egy olyan életet kialakítani, ami valóban kényelmes a számodra

 • vágysz az egyensúlyra

 • úgy érzed nem a saját életed éled

 • keresed a helyes célokat az életedben

 • gondod van a rutinok megtartásával 

 • szeretsz halogatni

 • egyedül érezed magad a környezetedben

Life redesign pro

Napi 30 perc az új életedért

A kurzust úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén végig tudd csinálni. Csak heti egy élő van, a többi előre felvett anyagon megy, így a te saját idődben meg tudod csinálni. Ha csak napi 30 percet szánnál magadra jövőre, hol tartanál három hónap múlva? 

Több mint 20 új eszköz, ami segít az életed hátralevő részében

Arra kellett rájönnöm, hogy sokan nem foglalkozunk azzal, hogy tudatosan tervezzük meg a jövőnket, még pedig úgy, ahogy azt mi valójában akarjuk. Az eszközök, amik a kurzus részét képezik az egész életedben elkísérnek majd. 

A Life ReDesign PRO olyan eszközökből áll, amik nem csak most, de életed egész hátralevő részében elkísérnek. 

A kurzus felépítése

 • 1. hét
 • 2. hét
 • 3. hét
 • 4. hét
 • 5. hét
 • 6. hét

01

Egyensúly megtalálása

Naplózás

 • Miben segít a naplózás?
 • Hogyan kell naplózni?
 • Milyen élettani hatásai vannak a naplózásnak?

D.O.S.E. módszer

 • Négy hormon segít megtalálni, hogyan legyünk jól most
 • Napi feladatok mindegyik hormon generálására

6 fázisú meditáció

 • Letölthető 6 fázisú meditáció
 • Napi meditációs feladat
 • Jövő vizualizálása
 • Energiaszint növelése

Ajánlom azoknak, akik megtorpantak az életükben, és egy brainfoghoz hasonló passzív állapotba kerültek. De felismerték, hogy ebből az állapotból ki kellene kecmeregni. Ez a kurzus abban segít, hogy letisztázd magadban azt, hogy ki vagy, miket szeretsz csinálni, mi az amire szíved legmélyén vágysz, DE szükséged van megoldásokra és technikákra, hogyan tudod ezeket meg is valósítani. Mindeközben egy támogató közösség vesz körbe, ahol kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül azonnal rokonlelkekre találsz.

6 hét alatt akár újjá is lehet születni. :)

ANNA - Grafikus

A kurzus legközelebb szeptemberben indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy elsőként értesülj!

Mindezt tartalmazza:

A teljes LRD kurzusanyag

A kurzusoldalon hozzáférést kapsz a videó anyagokhoz,  ahol témákra lebontva megyünk végig az élet minden területén.

6 hetes közös munka 

Az önálló videó feldolgozás mellett 7 alkalommal találkozunk a hívásokon, ahol kérdezhetsz vagy közösen dolgozunk a feladatokon, mint a Pomodoro alkalmával.

Live Q&A Borival

A videók hallgatása során mindig merülnek fel kérdések, vagy vannak elakadások. Ezeket a kérdezz-felelek hívások alatt tisztázzuk.

Csoportos feladatok

A közös gondolkodás, az ötletelés elképesztően hasznos. Ezt is megtanuljuk rendszerbe foglalni a Mastermind módszerével.

Hogyan menjünk világgá e-könyv

Ajándékba megkapod a könyvemet, amely az utazásaimról szól és mostanra már több, mint 5000 példányban kelt el.

Zárt Whatsapp csoport

Nem kell a kérdezz-felelekig várni, lehet azonnal is kérdezni és a csapat segít, támogat. Vagy éppen lehet vicces "véletlenekről" mesélni.

Ezt a kurzust bárkinek ajánlom, akinek keretekre van szüksége, nem korlátokra 

Ezt a kurzust bárkinek ajánlom, akinek keretekre van szüksége, nem korlátokra :) Szuper módszerek vannak összefoglalva, és okosan egymásra építve benne, ami nagyon sokféle élethelyzetben hasznos tud lenni. Az ember néha elveszti a fonalat, vagy pont hogy túlságosan kapaszkodik bele, ez a kurzus segít abban, hogy tudatosan és egyben intuitívan ki tudjuk választani melyik fonal az, amit követni érdemes. És hogy mi minden kell a követéshez, ami szerencsére, sok esetben körülöttünk van, csak észre kell venni. Nekem nagyon sokat segített ebben, nagyon hálás vagyok érte.

Nagy Orsi - szabadúszó designer/illusztrátor/motion designer

100% Garancia 30 napon belül

SATISFACTION
100% 
guarantee

Amennyiben teljesen végigcsináltad és nem vagy megelégedve a kurzussal, 100%-ban visszafizetem Neked a befizetett összeget! Tudom, hogy az anyag, amin közel 10 éve dolgozom, jó, és ezért vállalom is a garanciát!

Komolyan venni az álmodozást, és célokat építeni köréjük

Nagyon sokat segített, abban, hogy megengedjem magamnak az álmodozást, és hogy ezeket komolyan is vegyem és konkrét célokat építsek köréjük. Olyan eszközöket kaptam a kurzus során, amik elkerülhetetlenné tették, hogy ezeket az álmokat ne kezdjem el megvalósítani. Emellett nagyon inspiráló volt, hogy mindezt csoportban csináltuk, mindenki a saját álmait építette, nagyon sok energiát és motivációt kaptam. Köszönöm!

Olyanoknak ajánlom a kurzust, akik úgy érzik, szükségük van egy motiváló és támogató közösségre, vannak céljaik, csak félnek, vagy nem tudják, hogyan fogjanak hozzá a megvalósításához.

Zengővári Judit, ILLUSZTRÁTOR

Olyan rávilágítást és eszközöket kaptam a kurzus során, amely az élet bármely területén használható

Megtanultam segítséget kérni, mert iszonyatosan jó, támogató közösség alakult ki, és ha az ember meg tud nyílni, akkor kinyílik a világ. Mindemellett büszkeséggel töltött el, hogy másoknak tudtam segíteni a saját álmuk megvalósításában. Ki mertem mondani hangosan az álmaimat, amihez rengeteg támogatást és ötletet kaptam, így érdemben elkezdtem vele foglalkozni és megtettem az első lépéseket a megvalósításhoz - mindez elképzelhetetlen lett volna két hónappal ezelőtt, az LRD elkezdése előtt.

Olyan rávilágítást és eszközöket kaptam a kurzus során, amely az élet bármely területén használható, még akkor is, amikor úgy érzed, hogy most éppen pont jó és minden a legnagyobb rendben (lássuk be, hogy ilyen nemigen van, mert mindig lehet jobb). Tegyél meg ennyit magadért, az álmaidért - megérdemled!

Szilvi, JELENLEG HR ÜGYINTÉZŐ

A kurzus legközelebb szeptemberben indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy elsőként értesülj!

Azoknak ajánlom ezt a kurzust, akik úgy érzik elakadtak az Életben, ha szeretnék az álmaikat célokká formálni, akik szeretnék megtudni mindez hogy lehetséges. Akik egy támogató közösség tagjai akarnak lenni, ahol olyanoktól tanulhatnak, akiknek már sikerült, akik meg tudják mutatni hogyan kell csinálni :)

Megtanultam rendszerben gondolkodni a hétköznapi teendőim között. Továbbá olyan extra löketet kaptam a saját vállalkozásom elindításához - illetve a program alatt aktívan dolgoztam is rajta - hogy a következő 3 havi céljaim között szerepel, hogy hivatalosan is fotóssá váljak.

Sokkal rendszerezettebben látom a terveimet, kis lépésekre lebontva, jól látható, hogy milyen következő lépést kell majd megtennem. Tudatosabban tudom építeni a jövőmet, "rendet tettem" a kurzusnak köszönhetően a fejemben, és kicsit az életemben. És végre találtam egy célt, amin elkezdtem dolgozni, és azóta már bakancslistám is van! :) Ami 6 hete még csak egy üres lap volt.

Szia, Vigh Bori vagyok

2005-ben kezdtem el egy multinál dolgozni social media managerként, amit 10 évvel később már szabadúszóként folytattam. Így kezdtem a digitális nomád életvitelt. Időközben a blogom az ország egyik legnagyobb utazós-oldalává nőtte ki magát, négy évig pedig a világ legnagyobb digitális nomád konferenciájának az egyik főszervezője voltam. Jelenleg több egyéb vállalkozás mellett, másoknak segítek - bullshit mentesen-  kialakítani egy olyan életet, amit valóban a sajátjuknak éreznek. 

life redesign pro

Az önazonos életért!