GRATULÁLOK A DIGITÁLIS NOMÁD MINIKURZUS ELVÉGZÉSÉHEZ!

Először is, hatalmas gratuláció jár neked a Digitális Nomád Minikurzus sikeres befejezéséért! Remélem, hasznosnak találtad az anyagot, és úgy érzed, hogy lépéseket tettél az álmaid felé.

Jönnél tovább?

Ha szeretnéd még tovább bővíteni a tudásodat és mélyebb betekintést kapni a digitális nomád életmódba, akkor van egy jó hírem számodra! Megjelent a Digitális Nomád Videókurzus, amely mélyrehatóan foglalkozik a digitális nomád élettel.

Ebben olyan témákról tanulsz, mint a digitális nomád munkák megtalálása, az online üzleti lehetőségek kiaknázása és a szabadúszóként történő munkavégzés legjobb gyakorlatai, illetve hogy hogyan tudunk digitális nomádként élni és utazni.

És mivel Te sikeresen végig csináltad a minikurzust, 3 napig 50% kedvezménnyel tudod megvenni ezt a kurzust.

NÉZD MEG NEKED HOGYAN LEHET DIGITÁLIS NOMÁD ÉLETED ÉS MUNKÁD

Miről szól a Digitális Nomád videó kurzus?

I. Helyfüggetlen munka

Stabil bevétel nélkül soha senkinek nem ajánlom, hogy elinduljon. Ezért kezdjük ezzel. Figyelem, ez nem egy gazdagodj meg gyorsan kurzus, lehet, hogy fél- egy évbe is beletelik, hogy stabil bevételt termelj magadnak. 

Munka típusok

Szabadúszó, távmunkás, vállalkozó, ezek mind lehetnek digitális nomádok. Sőt, sokan vagyunk ezeknek a keverékei. Átbeszéljük az bennük rejlő lehetőségeket. 

Adózási formák és pénzügyek 

KATA gondok, hol adózzunk, és milyen cégalapítási lehetőségek vannak? 

Stabil lábakon

Hogyan kezdjünk bele egy új vállalkozás kialakításába, milyen eszközökre és online készségekre lesz szükséged. Milyen platformokat érdemes minkenkinek megtanulnia, legalább alap szinten. 

II. Helyfüggetlen élet

Ha már megvan, hogy miből fogunk megélni, megnézzük, hogyan tudjuk elengedni az itteni életünket és tovább állni, úgy hogy finoman landoljunk az új életünkbe.

Hova menjünk? 

Melyik országokat ajánlom kezdésnek, mikre kell figyelni, milyen vízumok kellenek. 

Munkavégzés másik időzónában

Meetingek, napod megszervezése, honnan dolgozzunk, hogyan szervezzük meg a következő utazást. 

Egészség és biztonság 

Hogyan ne raboljanak ki a rendőrök Mexikóban (true story), mik a valós veszélyek és mi az, ami túlparázás. 

Exkluzív ár Minikurzus végzősöknek

a weboldalon szereplő ár

Mindenki hozzáférhet ezen az áron a felvételekhez.
Hossza: 2x1,5 óra

99

Szia, Vigh Bori vagyok

2005-ben kezdtem el egy multinál dolgozni social media managerként, amit 10 évvel később már szabadúszóként folytattam. Így kezdtem a digitális nomád életvitelt. Időközben a blogom az ország egyik legnagyobb utazós-oldalává nőtte ki magát, négy évig pedig a világ legnagyobb digitális nomád konferenciájának az egyik főszervezője voltam. Jelenleg több egyéb vállalkozás mellett, másoknak segítek - bullshit mentesen-  kialakítani egy olyan életet, amit valóban a sajátjuknak éreznek.