találkozunk a negyedévtervezőn!

Ha ez az első alkalom, hogy feliratkoztál, akkor kérlek igazold vissza az emailedet.

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

1. lépés

Nézd meg a bejövő emailjeidet!

Menj az e-mail fiókodba, amit épp most használtál a regisztrációhoz.

2. lépés

Nyisd meg az e-mailünket!

Keresd meg azt az e-mailt, amit küldtünk neked. Az tárgya ez: "One more step needed", és ezt a "Vigh Bori - hello@vighbori.hu" címről küldtük.

3. lépés

Kattints a megerősítő gombra!

Miután rákattintottál az e-mailben lévő "Confirmation" gombra, az e-mail címed megerősítésre kerül és küldjük neked a további információkat a részvételről.

Világgá mennél jövőre?  

Szerezd be a könyvem ebook formátumban. 

Vigh Bori könyve nyomtatott formában már nem kapható, de itt most meg tudod rendelni, és azonnal el tudod olvasni ebook formájában.

Neked szól ez a könyv, ha


Ez a könyv az utazni vágyóknak íródott. Azoknak az embereknek, akikben szüntelenül motoszkál a hívás: indulj el, fedezd fel a világot! A kíváncsi embereknek, akiket nem az all-inclusive szálloda svédasztala hozza lázba, azoknak, akik már évek óta dédelgetnek egy álmot: világgá menni. Úgy tartják: az igazi álmok azok, amik megijesztenek. A kérdés az, hogyan tudunk túllenni a félelmeinken, hogyan alakíthatjuk át a vágyainkat célokká, a kifogásainkat pedig feladatokká. És ha ez megvan, akkor hogyan tudunk megbirkózni ezekkel a feladatokkal, odáig, hogy becsomagoljuk az életünket egy hátizsákba, és felüljünk arra a repülőre, ami végre megnyitja előttünk a világot.